Skip to content

Weerhorst

Informatie

Capaciteit

1-2 personen

Oppervlakte

10m2

Prijs per dagdeel

€ 33,00
Verenigingen: Voor clubs en verenigingen hanteren wij korting op de huurprijs

Kantoor/werkruimte ideaal voor de ZZP’er. De Weerhorst is geschikt om rustig te kunnen werken en bijvoorbeeld om één op één gesprekken te houden. Afmetingen is bijna 10 m2.  Er is ruimte voor 1 à 2 personen.

Kastruimte is aanwezig en een elektra aansluiting. Wifi in de Neng is gratis. Toegang van deze werkruimte is via de zaal de Zeldert. Bezichtiging is mogelijk. Bel gerust voor een afspraak. Voor clubs en verenigingen hanteren wij korting op de huurprijs.

Geschiedenis

In het verleden stond in de buurtschap De Bik een vervallen boerderijtje, boerderij Kraaijkamp dat via een lang zandpad vanaf de Coelhorsterweg bereikbaar was. Dit boerderijtje, nr. 6, omringd door grote en al even vervallen schuren, werd bewoond door broer Gradus en zus Mijntje van Weerhorst. De omstandigheden waarin zij leefden in hun nog net niet officieel ‘onbewoonbaar verklaarde woning’, was naar huidige maatstaven curieus te noemen. Tot hun overlijden had de familie van Weerhorst de boerderij zo’n 150 jaar in hun bezit gehad. En in al die jaren was er bijna niets aan de boerderij veranderd. De boerderij is nu gerestaureerd en valt onder Monumentenzorg.