Skip to content

Coelhorst

Informatie

Capaciteit

50/60 personen

Oppervlakte

101m2

Prijs per dagdeel

€ 117,00
Verenigingen: Voor clubs en verenigingen hanteren wij korting op de huurprijs

Onze grootste zaal op de begane grond. Ca. 100 m2. Deze ruimte kent een goede akoestiek voor zangkoren vanwege de hoogte van het plafond. Deze flexibele zaal is zeer geschikt voor jaarvergaderingen, bijeenkomsten of trainingen waarbij veel grondoppervlak nodig is. De zaal is rechthoekig en heeft een deur naar een klein binnenplaatsje. Flexibel omdat de  schuifwand open geschoven kan worden. Hierdoor komt er ca. 50 m2 bij.

Om  grote groepen toe te kunnen spreken is er een geluidsinstallatie aanwezig. Het is mogelijk in deze ruimte ca. 50/60 mensen te ontvangen. In de avond is het evt. mogelijk om ook de ontvangstruimte (’t Gein) erbij te huren waardoor er meer mensen ontvangen kunnen worden. Neem contact op over de mogelijkheden.

Elke ruimte in ons dorpshuis beschikt over een beamer met scherm. Flipover is eveneens beschikbaar.

Voor clubs en verenigingen hanteren wij korting op de huurprijs.

 

 

Alle zalen in het dorpshuis De Neng zijn vernoemd naar  een plek of buurt in Hoogland.

Buurtschap Coelhorst ligt ten westen van het dorp Hoogland, rond de Coelhorsterweg en Coelhorsterlaan, en grenst in het oosten aan de provincialeweg Amersfoort-Bunschoten (N199) en in het westen aan de Eem.  Kapel Coelhorst is een rijksmonument en ligt midden in dit gebied en is van oudsher een mausoleum.